Sarl A. Prod’homme

Sarl A. Prod’homme

2 Rue du Vauhariot, 35260 Cancale

Sarl A. Prod’homme

Presentation

For their oysters Christine and Alexandre Prod’homme use the farming methods which bring together tradition and a respect for the natural rhythm of the oysters as have done several generations before them since the business was founded in 1948.

The growth of oysters is helped by the strong tides in the bay which stirs the plankton which nourish the oysters. This unique situation offers the best conditions to allow Prod’homme oysters to grow in harmony and deliciously before arriving on your table

Reputed for their iodine taste and firm flesh the Prod’homme oysters are chosen by great restaurants to delight their guests.

The oysters of Cancale have been listed since 2019 as French heritage food. This is a real recognition of the know how of generations of Cancale oyster producers !

We work with respect for the oyster bringing together experience, tradition and modernity.

Alexandre Prod'homme

Contacts

Info +

Vente Directe à l'Atelier

Cookies settings

×

Functional Cookies

Ce site utilise des cookies pour assurer son bon fonctionnement et ne peuvent pas être désactivés de nos systèmes. Nous ne les utilisons pas à des fins publicitaires. Si ces cookies sont bloqués, certaines parties du site ne pourront pas fonctionner.

Measure of audience

Ce site utilise des cookies de mesure et d’analyse d’audience, tels que Google Analytics et Google Ads, afin d’évaluer et d’améliorer notre site internet.

Interactive Content

Ce site utilise des composants tiers, tels que NotAllowedScriptReCAPTCHA, Google Maps, MailChimp ou Calameo, qui peuvent déposer des cookies sur votre machine. Si vous décider de bloquer un composant, le contenu ne s’affichera pas

Other cookies

Ce site web utilise un certain nombre de cookies pour gérer, par exemple, les sessions utilisateurs.